De 4 Vaargetijden - VaarVakantie in 2020?
22 apr 2020

VaarVakantie in 2020?

0 Reacties

Kunnen we

dit jaar varen?

  • Tijdens de sperperiode varen we niet. In België geldt die sperperiode zeker tot 8 juni 2020. Deze periode van verplichte sluiting kan nog verlengd worden.
  • U heeft een reis geboekt? We nemen altijd persoonlijk contact op en bespreken de mogelijkheden.
  • U wilt graag een reis boeken na de sperperiode? We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Ook voor nieuwe reizen geldt: 30% voorschot bij boeking en het saldo pas verschuldigd 1 week voor de reis. Kan de reis toch niet doorgaan, dan krijgt u vouchers voor de betaalde reissom, geldig tot eind 2021.
  • Valt uw reis tijdens de sperperiode? U krijgt vouchers voor betaalde reissom, inwisselbaar tot eind 2021. De verplaatsing van uw reis gebeurt in overleg.
  • Uw reis valt nu nog buiten deze sperperiode? Wacht met het betalen van uw saldo tot 1 week voor uw reis. Dan zullen we zekerheid hebben of de reis kan doorgaan of niet. Kan uw reis niet doorgaan, dan ontvangt u een voucher voor het betaalde voorschot. Deze bon is te gebruiken voor uw volgende vaarvakantie, voor eind 2021
  • Uw reis kan doorgaan, maar door de maatregelen in uw land kunt u niet naar het schip komen? Ook nu ontvangt u vouchers voor de betaalde reissom, geldig tot eind 2021.
  • Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op, per telefoon of email!

Zodra we mogen varen volgens de maatregelen van de Belgische regering, gaan we varen!

De kajuiten en het schip zullen goed ontsmet zijn voor aanvang van iedere reis. Ook tijdens de reis zullen we alle mogelijke maatregelen treffen voor uw veiligheid.

Het is een raar jaar, maar vroeg of laat is iedereen weer van harte welkom aan boord!
[begin]