De 4 Vaargetijden - Cadeautje: Scheepskost gratis video recept!

Cadeautje: Scheepskost gratis video recept!

Scheepskost gratis video recept warm dessert
gratis recept voor feestelijk warm dessert

Voorproefje van De 4 Vaargetijden scheepskost…

zo breng je een vleugje van de typische De 4 Vaargetijden sfeer bij je thuis!

Dit is een warm dessert, om in de 4 jaargetijden van te genieten. Het is verrassend, feestelijk, eenvoudig en snel te maken. En vooral: het is lekker!

Omdat het in individuele pakjes wordt bereid, is het dessert gemakkelijk aan te passen aan de wensen van iedereen. Het bevat bijna alleen fruit. Ook vegetariërs en veganisten zullen ervan smullen.

Ik heb het bereid in de oven. Toch is het ook uitermate geschikt om te bereiden op de BBQ. In de video geef ik je hiervoor een extra tip.

Het is ook een recept waarmee je eindeloos kan variëren en ja, aanpassen aan het seizoen. Combineer het eens met een schijfje cake of een bolletje vanille-ijs of…

Veel plezier en laat me zeker weten of het gesmaakt heeft! Ontdek je een variatie of combinatie die nog extra lekker is? Dan ben ik daar zeker ook nieuwsgierig naar…

    PS. Uw e-mailadres is veilig bij ons. U krijgt direct de link naar het gratis video recept als cadeautje bij uw aanmelding voor onze periodieke mails met aanbiedingen. U kunt zich daar ook altijd weer voor afmelden als u de e-mails niet langer wilt ontvangen.