De 4 Vaargetijden - Accommodatie

Accommodatie

Olga & Maurits Karreman heten u welkom aan boord. Scheepsknuffel  Noty geven u vrolijk een poot!

De 4 Vaargetijden is een echte Oldtimer, die in 1998 geheel werd vernieuwd naar de eisen van de moderne passagiers. Sinds het voorjaar van 1999 begon een nieuw leven als passagiersschip. Toch blijft die specifieke sfeer van een varend vrachtschip bewaard. Het interieur is met hout en koper in de traditionele scheepsstijl afgewerkt. De 4 Vaargetijden bied zeer veel leefruimte, verdeeld over twee dekken:

Onderdeks

Hier bevinden zich de vier kajuiten, elk voorzien van twee ruime bedden en kastruimte. Elke kajuit heeft zijn eigen sanitair: een douche, wastafel en wc. Iedere kajuit is compleet uitgerust met dekbedden, lakens, handdoeken, warm- en koud stromend water, 220V en 24V aansluitingen en centrale verwarming. In de woonruimte biedt de grote eettafel ruim plaats aan alle gasten en hun gastechtpaar om van de gezellige maaltijden te genieten. De gasten kunnen beter een goede eetlust meebrengen! Gerechten uit de Belgische keuken staan garant voor heel wat aangename verrassingen. Zachte zetels nodigen uit om te relaxen. Alle mogelijke ontspanning is in de living aanwezig: een scheepsbibliotheek, tv, muziekinstallatie, gezelschapsspelen, muziekinstrumenten, een minibar op honour basis,… Een brede trap verbindt de living met het stuurhuis bovendeks. In de gang tussen de kajuiten geeft een andere trap rechtstreeks toegang tot het buitendek.

Bovendeks

Het stuurhuis is de belangrijkste ruimte van De 4 Vaargetijden. Niet alleen kan u hier van nabij beleven hoe het schip door de kanalen en sluizen gemanoeuvreerd wordt, de grote ramen rondom geven ook een schitterend uitzicht op het langsglijdende landschap. Dankzij de centrale verwarming kan hier echt 4 Vaargetijden lang genoten worden, onder alle weersomstandigheden. Een openslaande deur geeft toegang tot het grote zonnedek in openlucht. Hier maken comfortabele (lig)dekstoelen en tafels het mogelijk om op een warme dag buiten te picknicken. Slechts enkele treden op het voorschip voeren naar een knusse scheepsbank. Hier zit u werkelijk op de eerste rij om over beide waterkanten uit te kijken. Dit is tevens de ideale plaats voor een barbecue of een zwoele avond. Fietsen, visgerei, balspelen en enkele waterspelen maken uw vakantie compleet. Wandelschoenen, fototoestel, verrekijker en goed humeur neemt u van thuis mee!