De 4 Vaargetijden - Varen in groep

Varen in groep

Routes 

Voor een groepscharter zijn alle vermelde routes mogelijk, maar we stellen ook graag een route speciaal voor uw gezelschap samen! Naargelang de wensen van de gasten, bijv. veel wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, of liever bezoek van musea, brouwerijen, molens, pretparken, evenementen, kunstmarkten, of nog vele andere mogelijke wensen en varen natuurlijk, zal de schipper u een suggestie doen voor een route. Het is zelfs mogelijk om tijdens de reis nog veranderingen aan te brengen. Het is niet noodzakelijk dat de hele groep aan dezelfde activiteiten deelneemt: een deel gaat fietsen, terwijl anderen zonnen en varen prefereren. ‘s Middags of ‘s avonds is men dan weer bij elkaar.

Data

Het charteren van het hele schip is het hele jaar rond mogelijk, ook op de voor individuele deelname genoemde data in de tabel voor “boekingen per kajuit”.

Afvaarthaven

  • Oudenaarde
  • Maasmechelen

Maaltijden

Bij het charteren van het hele schip door een groep, heeft u de keuze tussen halfpension en volpension.

De combinatie van half- en volpension binnen één groep is niet mogelijk.

Welkom aan boord vanaf 19.00 voor het eerste avondeten op de dag van inscheping; tot ca 10.00 na het ontbijt op de dag van ontscheping, of na het diner op zondag ca 21.00 voor de weekeind tochten.

Informatie of reservatie