De 4 Vaargetijden - Maaltijden

Maaltijden

Aan u de keuze tussen halfpension en volpension.

volpension

  • ontbijt: verschillende broodsoorten, muesli/cornflakes met melk/yoghurt, kaas, worst, confituur, ei, koffie, thee, vruchtensap, melk.
  • lunch: verschillende broodsoorten, charcuterie, iets extra zoals salade/ quiche/ vis/ soep, koffie, thee, melk, water
  • diner: een voorgerecht/soep, vlees/vis, aardappelen/rijst/pasta, 2x groente, salade, nagerecht, drankje (water/wijn/bier/limonade)

De rijke Belgische keuken vormt de bron tot inspiratie bij de samenstelling van het menu. Met bescheiden dieetwensen wordt graag rekening gehouden. Waarschuwt u de kok dan wel minstens 14 dagen voor vertrek. Heeft u speciale wensen? In overleg is veel mogelijk

halfpension

U krijgt iedere avond de kans om aan wal in “vreemde havens” de lokale specialiteiten te ontdekken. Uw gastheren kunnen u altijd adviseren! Ontbijt en lunch zijn hetzelfde als bij volpension. Na afspraak met de kok kan ’s morgens een lunchpakket worden samengesteld, zodat het middageten tijdens een uitstapje kan worden genuttigd, in plaats van aan boord. Dagelijks, rond 10u30 en 15u30, wordt er aan boord thee en koffie geserveerd. In de living staat een goedgevulde koelkast steeds ter beschikking. Het verbruik wordt op “honour” basis verrekend. De complete verzorging kan u aan ons overlaten. Al het huishoudelijk werk tijdens en na de reis wordt door de bemanning gedaan. De passagiers zijn tijdens de reis enkel verantwoordelijk voor hun eigen kajuit.