De 4 Vaargetijden - In ieder stadje... een ander schatje?

In ieder stadje… een ander schatje?

Noty & JoskaZoals een echte zeeman betaamt. En waarom niet? Ik ben een charmante jongeman van 2 jaar, in de kracht van mijn leven en heel aantrekkelijk! Tenminste voor wie van langharig tuig houdt…
Zo komen we rond 14.00 aan in Blaton. En nee, de dames staan dan niet te dringen aan de gangway. (Dat is de loopplank om aan de wal te geraken, weet je nog?) De dames waar ik op val hebben stijl en weten hun tijdstip te kiezen.
Aankomst in Blaton

Aankomst in Blaton

Na aankomst in de nieuwe haven moeten er eerst praktische zaken geregeld worden: pitstop (en daar hoef ik geen toekijkende dames bij) en boodschappen doen in de stad (neen, niet de grote boodschap! Daar vertel ik nog wel eens over in een volgende blog.) Daarna verdwijnt baasje Olga in de kombuis (jaja de keuken!) om het diner voor de gasten te bereiden. Ik ben daarbij onmisbare toezichthouder vanonder de tafel.
Maar als rond 21.00 de gasten voldaan zijn en de kombuis is voldoende opgeruimd volgens mijn strikte maatstaven, dan…
Ga ik op zwier en mogen de meisjes aanstormen! En zie hier mijn aanwinsten:
Prinsesje in Antoing

Prinsesje in Antoing

Meneer-niet-geïnteresseerd in Huy

Meneer-niet-geïnteresseerd in Huy

Dief… de hartenbreker!
2015_04_17 vogeltocht foto's Maurits 279
PS. Zoals je ziet was Dief een echte charmeur. Ik zal nog goed moeten oefenen… Als jullie nog goede tips hebben voor me, laat dan maar horen!
Zo, dat was het voor vandaag. Kennen jullie waterschapsheuvel? Ik ook! Zal ik daarover de volgende keer vertellen? Het is bij de konijnen af…
Noty, de beste scheeps-beardie.