De 4 Vaargetijden - Noty, de Scheepshond van "De 4 Vaargetijden" stelt zich voor (Blog)

Noty, de Scheepshond van “De 4 Vaargetijden” stelt zich voor (Blog)

Hagel en NotyHallo allemaal!
Mag ik me even voorstellen?
Ik ben Noty en ik woon aan boord van het hotelschip “De 4 Vaargetijden”. Ik ben gewoon in een huis geboren in maart 2014. Maar vanaf mei 2014 werd mijn leven ineens heel anders.
Eerst zag ik nog niet zoveel verschil, want voor de veiligheid zat ik vaak in een bench: soms vlakbij de kombuis (dat is de keuken!); dan weer aan dek als er gemanoeuvreerd werd, dan weer achter in de roef (dat is de schipperswoning). Maar het was toch wennen om staal onder je poten te voelen ipv tegels. En zo nu en dan voelde ik toch alles bewegen. Ze geven me hier nochtans geen alcoholische dranken… Ook gleed het landschap snel voorbij, terwijl ik gewoon stil stond…
Kortom het is best een gekke wereld waarin ik terecht gekomen was!
Ik leef hier nu ruim 2 jaar en bekleed hier de belangrijkste functie, daarvan ben ik overtuigd! Ik moet nl mijn vrouwtje Olga en haar man Maurits goed in de gaten houden. Daarbij zou ik de hulp van de 11 jarige Dief, de andere scheeps-bearded collie, goed kunnen gebruiken. Maar die laat graag alle werk aan mij over. Alsof dat nog niet genoeg is, stappen er dikwijls vreemde mensen aan boord, die zich passagier noemen. En die moet ik zeker goed in de gaten houden!
Het is ook erg belangrijk dat ik ga uitleggen hoe mijn wereld als scheepshond in elkaar zit. En dat ga ik doen via deze blog.
Maar dit is alvast genoeg voor een eerste kennismaking! Laat maar horen of jullie, daar in de normale wereld, graag over mijn leven willen lezen…